Nettside som jobber for deg døgnet rundt

Å ha en nettside er en billigere reklame enn å kjøre tradisjonelle tv og radio reklamer. Nettstedet gjør det enkelt for folk flest å finne deg. Med den økende populariteten til søkemotorene, der folk skriver sine søkeord, er det mange muligheter for at selskapet ditt vises i søkeresultatet.

Nettsiden din er alltid åpen 24/7/365 og fungerer selv etter stengetid. Det kan være en nyttig ressurs for dine forbrukere å undersøke deg på nettet før de kontakter deg. Dermed kan du gi nødvendig informasjon, istedenfor å behandle forespørsel en etter en.

Selv om du ikke er avhengig av en nettside for din bedrift. Hjelper det fortsatt å holde en høy status. Du kan få en rimelig side for din bruk, uten å betale store summer. Kontakt oss for en billig pris.

nettside bilde av fire logoer
nettside bilde med bakgrunn

Skreddersydde nettsider

Hos Bravas setter vi dine ønsker høyt, og utvikler en nettside tilpasset dine behov. Vi møtes for en samtale for å se hva som er viktig for deg, og hvilken elementer du ønsker på nettsiden din. Deretter utvikler vi en skisse, og senere en modell. Vi bruker plattformen WordPress hos Bravas. Og kan tilpasse den med egne skreddersydde temaer. 

nettside bilde av sikkerhet

Nettside med sikkerhet

Et SSL sertifikat er installert på nettsiden, som følger med hostingsløsningen. Denne installasjonen sikrer at all data som sendes mellom webserveren og nettleserne forblir privat. SSL krypteringen forsikrer god personvern, og skaper tryggere kommunikasjon.  

nettside bilde av responsiv data mobiltelefon

Responsive nettsider

Nå til dags kommer mange av besøkere fra mobil. Derfor er det viktig at hjemmesiden er responsiv og er optimalisert for forskjellige enheter. Vi sørger for at nettsiden din fungerer som den skal på dataskjermer, mobiltelefoner og nettbrett. 

bilde av pc med grønn bakgrunn for opplæring
Opplæring med nettsiden

Når nettsiden din er ferdigutviklet, vil du få opplæring på hvordan du selv kan legge til og endre informasjon. Her får du all nødvendig informasjon du trenger for å kunne vedlikeholde og drive nettsiden. 

nettside levert med seo tjenester
SEO

Alle våre nettsider er laget med SEO i tankene. Det vil si at du får en nettside som skal være enkelt å finne på søkemotorene, som blant annet google og bing. Riktig utforming av bilder og tekst kan bidra til flere besøkende. Formålet med SEO er å gjøre det enklere for folk å finne nettsiden din. 

bilde av kalkulator som pris
Pris

For oss er kundeservice viktig. Og vi er stolte av å levere nettsider som gir deg mest for pengene. Vi har ingen skjulte kostnader, og har som mål å prioritere ønskene til kundene våre. 
Nettsider er ulike og prisen vil variere alt etter hvor stort prosjektet er. Du får alltid en nettside for rimelig pris ved å benytte oss. 

  • Skriv oss en melding under